Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، قطعی برق در روزهای اخیر در کشور نه تنها برای مردم سوال برانگیز شده بلکه مردم را با چالش‌هایی نیز روبرو کرده است، همچنین در مازندران که این روزها در پیک بیماری کرونا قرار دارد و تعدادی فوتی‌ها و بستری‌های آن از دیگر استان‌های کشور بیشتر است برق، چند روزی است که بدون اطلاع  ساعت‌ها برق در طول روز قطع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی از واحدهای مسکونی با قطعی برق سیستم گرمایشی نیز قطع می‌شود، همچنین با قطعی برق، آب آپارتمان‌ها به دلیل استفاده از پمپ و  تلفن‌هایی که با برق کار می‌کنند هم قطع می‌شوند. یعنی با این شرایط کرونا و بیمارانی که در منازل نگهداری می‌شوند و همچنین از همه مهم‌تر دانش‌آموزان و دانشجویان که به دلیل تعطیلی مراکز تحصیلی در خانه و به صورت آنلاین درس می‌خوانند با قطعی چند ساعته برق، مشکلاتشان دو برابر شده است. 

*علت قطعی برق چیست؟

بحثی که این روزها بین مردم در فضای مجازی می‌توان دید این است که علت این قطعی‌ها چیست؟ و چرا بدون اطلاع قبلی برق قطع می‌شود.

جالب اینجاست که مهدی رازجویان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران چند روز پیش در جلسه ویدئو کنفرانسی با فرمانداران و مدیران حوزه‌های برق، آب و گاز استان، مردم را به صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق دعوت کرده است.

وی اما در عین حال گفته است: مازندران به دلیل شرایط خاص شیوع کرونا نیازمند توجه بیشتر است و شایسته نیست به‌دلیل کمبود گاز و قطع برق و آب، برای مردم و مراکز درمانی مشکلی ایجاد شود.

*افت فشار گاز دلیل قطعی برق

رازجویان سوخت اصلی نیروگاه‌های تولید برق را سوخت گاز عنوان کرده و افت فشار گاز را باعث قطع برق‌رسانی اعلام کرده و گفته صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز ضروری است.

وی بار روانی ابتلا به کرونا را باعث افزایش مصرف گاز دانسته و گفته است: قطع گاز و برق باعث آسیب جدی به مراکز صنعتی و تولیدی می‌شود، حدود ۴۸ درصد از مصارف برق و حدود ۷۵ درصد از مصارف گاز در استان مربوط به مصرف خانگی است، کمبود گاز، باعث عدم تولید برق کافی و در نهایت اختلال آب‌رسانی به منازل و نارضایتی را در پی دارد.

معاون امور عمرانی استانداری مازندران همچنین دستگاه‌های اجرایی استان را به صرفه‌جویی در مصرف انرژی دعوت و بیان کرده است: اهمیت موضوع کمبود انرژی توسط صدا و سیما و اصحاب رسانه به مردم منعکس شود تا با یک همراهی و همکاری همه‌جانبه از این بحران عبور کنیم. 

*اطلاعیه شرکت توانیر

در ادامه پیگیری خبرگزاری فارس در این ارتباط، شرکت توانیر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد به‌دلیل افزایش مصرف برق و گاز در بخش خانگی و تجاری و محدودیت سوخت تحویلی به تعدادی از نیروگاه‌ها، خاموشی‌های پراکنده در برخی مناطق اعمال شده است.

در این اطلاعیه از مردم خواسته شده مردم دست کم با کاهش یک تا دو درجه از دمای منازل و محل کار و مدیریت مصرف گاز و برق، امکان استمرار تامین انرژی را به همه هموطنان فراهم کنند.

همچنین اعلام شده، خاموشی‌های ایجاد شده قابل برنامه‌ریزی از قبل نبوده و تنها با ۱۰ درصد کاهش مصرف گاز و برق امکان استمرار تامین مطمئن گاز و برق فراهم خواهد شد.

*جایزه برای شناسایی مراکز غیرمجاز استخراج  رمز ارزها

و اما فرامرز سپری مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مازندران درباره راهکارهای تاثیرگذار در کاهش مصرف سوخت نیروگاه‌ها می‌گوید: جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز، از مهمترین محورهای تعیین شده برای کاهش مصرف برق و کمک به کاهش مصرف سوخت نیروگاه‌هاست.

وی بیان می‌کند: با توجه به اینکه مراکز غیرقانونی استخراج رمز ارز به دلیل مصرف بیش از اندازه برق، سبب تخریب شبکه می‌شوند نسبت به کشف و جمع آوری این مراکز اقدام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مازندران می ‌گوید: در همین راستا افرادی که مراکز غیرمجاز رمز ارز را شناسایی و معرفی کنند با بسته‌های تشویقی در نظر گرفته شده تقدیر خواهند شد.

سپری بسته تشویقی در نظر گرفته شده را پانصد هزار ریال به ازای هر دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز کشف شده اعلام کرده و یادآور می‌شود: مردم و مشترکان می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۲۱ و یا شماره تماس مستقیم دفتر حراست و امور محرمانه شرکت به شماره ۳۳۳۹۳۴۱۰ ضمن رعایت محرمانگی اطلاعات ارائه شده نسبت به ثبت گزارش مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز به نام خود اقدام کنند.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا و خاموشی بحران در بحران خاموشی سراسری در کشور مراکز غیرمجاز استخراج استخراج رمز ارز نیروگاه ها کاهش مصرف صرفه جویی گاز و برق مصرف گاز مصرف برق قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟

رمزارز (یا ارز رمزپایه) گونه‌ای پول دیجیتال است که در آن تولید واحد پول و تأیید اصالت تراکنش پول با استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری کنترل می‌شود و معمولاً به صورت نامتمرکز (بدون وابستگی به یک مرجعیت مرکزی) کار می‌کند. با توجه به تعدد تعاریف و تغییرات در مصادیق رایج رمزارز این عبارت از نظر حقوقی دقت کافی ندارد.

در جایی دیگر، رمزارز به صورت «هرگونه ارزی که تنها به صورت دیجیتالی وجود دارد، معمولاً صادرکننده یا تنظیم کننده مرکزی ندارد اما از سامانه توزیع شده برای ذخیره تراکنش‌ها و مدیریت انتشار واحدهای جدید استفاده می‌کند و برای ممانعت از جعل و تراکنش‌های متقلبانه بر رمزنگاری تکیه دارد» تعریف شده‌است همچنین در واژه‌نامه آکسفورد ابتدا در سال ۲۰۱۴ رمزارز همان ارز دیجیتالی تعریف شده بود که در آن از فنون رمزنگاری برای قانونگذاری تولید واحدهای جدید ارز و تأیید انتقال وجوه استفاده می‌کند و مستقل از یک بانک مرکزی وجود دارد اما امروزه هر گونه سامانه پول الکترونیکی که برای خرید و فروش آنلاین استفاده می‌شود و نیازی به بانک مرکزی نداشته باشد را رمزارز تعریف می‌کنند.

استفاده از رمز ارز از پدیده‌های نوظهور اقتصادی‌ در سال‌های اخیر است و حتی برخی از آن به‌عنوان راهی جایگزین برای تبادلات پولی به شیوه رایج در آینده نزدیک یاد کرده‌اند؛ همچنین دولت دوازدهم مصوباتی برای نحوه استفاده از رمر ارزها تعیین کرد و مراکز استخراج آن را جزو واحدهای تولیدی صنعتی دانست.

بر اساس مصوبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ هیأت وزیران در زمینه استفاده از رمز ارزها، استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری شده رمز ارزها (ماینینگ) با دریافت مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است اما استفاده از رمز ارز صرفاً با قبول مسئولیت خطرپذیری از سوی متعاملان در مبادلات خارجی صورت می‌گیرد و مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نمی‌شود.

پیش از آن دولت تصویب کرده بود «رمز ارزهای استخراج شده بر اساس مجوزهای صادره صرفاً برای تأمین ارز واردات کشور و بر اساس مقرراتی که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌کند قابل مبادله خواهند بود» و «سقف مجاز رمز ارز استخراج شده و قابل مبادله توسط هر واحد استخراج کننده، بر اساس میزان انرژی مصرف شده توسط آن واحد و طبق دستورالعمل وزارت نیرو تعیین و به‌صورت دوره‌ای به بانک مرکزی اعلام می‌شود».

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ نیز «سیداحسان خاندوزی» وزیر امور اقتصاد و دارایی در حاشیه مراسم افتتاح پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی در ادامه درباره استفاده از رمز ارزها گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم بر استفاده از ظرفیت‌های رمزارزها به شکل قانونی برای کمک به شرایط تجاری کشور اصرار داشتیم و متنی نیز با همکاری سایر اعضا به طور مشخص بانک مرکزی و وزارت نیرو در حوزه تولید رمز ارزها و دستگاه‌های مبادله رمز ارزها تهیه کردیم که در دست تصویب اعضای هیات دولت قرار دارد. امیدواریم با تصویب آن گامی در جهت استفاده از رمز ارزها برداریم و یکی از محورهای برنامه هفتم توسعه تعیین تکلیف رمز ارزها است.

هشدار دستگاه قضا به استفاده‌کنندگان رمز ارز در داخل کشور

دادگستری تهران با استناد به مصوبه هیأت دولت، به استفاده‌کنندگان از رمز ارز در مبادلات داخل کشور هشدار داد.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران ۲۰ آذر ۱۴۰۲ در پیامکی سراسری به شهروندان هشدار داد: «استفاده از رمز ارز در مبادلات داخل کشور مجاز نیست».

این معاونت با اشاره به مصوبه هیأت دولت، تأکید کرده «رمز ارزها مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نیست».بر اساس آخرین آمار ثبتی سازمان ثبت احوال از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اول بهمن، آمار ۱۱ ماه ازدواج شامل ۴۰۳ هزار و ۸۱۵ بوده است و مطابق آخرین بررسی خبرنگار قضایی ایرنا و براساس اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور - به عنوان نهاد بالادستی در ثبت وقایع ازدواج و طلاق - ، تاکنون در هیچ یک از وقایع ازدواج، ارزهای دیجیتال به عنوان مهریه ثبت نشده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کشف ۴۷ ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ!
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج «ارز دیجیتال» در استان خراسان شمالی
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در خراسان شمالی کشف شد
  • ۴۷دستگاه ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ در فاروج کشف شد
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج